Lille bureau,
stor designer

Du ved selv, hvem du er:

Du er byens skarpeste digitale designer. Ikke fordi du er selvfed og overgearet, men fordi du kan dit håndværk. Du har årelang erfaring med dit fag, og er ikke i tvivl om dit værd som designer og formidler af design.

Nu mangler du en ny udfording. Du har brug for at mærke dit designerhjerte banke endnu hårdere, og du har brug for at træde ud, og træde op! Du skal videre!

Du skal også vide, hvem vi er:

DAY21 er byens nye, uafhængige strategiske designbureau. Vi er mange års erfaring fordelt på få, gode folk. Vi er æstetisk, funktionelt og langtidsholdbart design.

Vi har været på de store bureauer. Det har du sikkert også. Hvis vi er et godt match, dig & DAY21, så er vi enige om, at det vigtigste er glæden ved de gode processer og de bedste løsninger for vores fantastiske kunder. Store som små. – Og ikke mindst, at arbejdslivet skal balancere med det gode liv.

Vi tilbyder dig

Én af de bedste pladser i flyveren er ledig hvis du boarder tidligt, så hvis du ved, du er den rigtige, så send os lidt ord om dig selv + evt. portfolio på career@day21.dk.


Har du spørgsmål, så ring eller skriv til:

Simon Vinther Nielsen
Partner, Design

simon@day21.dk

+45 31640110
DAY21 ApS
CVR. DK-42668680
Søtorvet 5, 2. th
DK-1371
Copenhagen K
hello@day21.dk
+45 51946637
©2022