UX designer

Du elsker at skabe løsninger

Løsninger på rigtige problemer, der bygger på indsigt og viden. Og du har værktøjerne til at omsætte det til digitale produkter i topklasse.

Så håber vi inderligt, du har lyst til at fortælle os, hvem du er.

Hvis vi skal gætte, så har du måske minimum 3-5 års erfaring. Du har sikkert erfaring med at løse opgaver for forskellige virksomheder, hvor du ved, hvad det kræver at skabe det helt rigtige produkt i spændfeltet mellem brugerbehov og forretning.

Nøgleord kan være research, strategi, kunderejser, produktudvikling mv., men sammensætter stillingen efter, hvor du er stærkest.

Eneste ufravigelige krav er, du er en team player og en god kollega.

 

Hvem er vi

DAY21 er byens nye, uafhængige strategiske designbureau. Vi er mange års erfaring fordelt på få, gode folk. Vi står for æstetisk, funktionelt og langtidsholdbart design.

Hvis vi er et godt match, dig & DAY21, så er vi enige om, at det vigtigste er glæden ved de gode processer og de bedste løsninger for vores fantastiske kunder – store som små. Og ikke mindst, at arbejdslivet skal balancere med det gode liv. 

Vi tilbyder dig

En stilling med høj grad af frihed. En arbejdsplads, hvor vi kun vil levere projekter af højeste kvalitet og vi går op i hver en pixel. Du kommer tidligt med og er med til at præge, hvordan vi udvikler os til et af de førende bureauer i norden.

Men også et sted, hvor vi mener tillid vægter højere end kontrol. Hvor man skal kunne hente sine børn, kæledyr eller andet. Og frem for alt respekteres personligt og fagligt.

Hvis du er interesseret, skynd dig at sende os en besked på career@day21.dk – vi ansætter hurtigst muligt.


Har du spørgsmål, så ring eller skriv til:

Kasper Greve
Partner

kasper@day21.dk
+45 21202886

 

 DAY21 ApS
CVR. DK-42668680
Søtorvet 5, 2. th
DK-1371
Copenhagen K
hello@day21.dk
+45 51946637
©2022